Tots els pobles

Fes el que fa un país responsable

Davant d'alguns rumors i desinformació a Internet sobre l'esclat del nou coronavirus, com a empresa xinesa de comerç exterior, he d'explicar aquí als meus clients. L'origen del brot es troba a la ciutat de Wuhan, a causa de menjar animals salvatges, així que aquí també us recorda que no heu de menjar animals salvatges, per no causar problemes innecessaris.

La situació actual és que tots els vehicles de la ciutat de Wuhan es troben en estat de desmantellament, per la qual cosa l'objectiu és no permetre que el brot es desenvolupi més. Perquè quan la persona infectada tossiu o esternuda, el coronavirus es propagarà a través de gotes. Òbviament, la concentració de gent és molt inadequada, el govern també va aconsellar a persones de tot el país sense necessitats especials, que no es reuneixin, que intentin quedar-se a casa no vol dir que estiguem tots infectats o malalts, és només una mesura de seguretat.

Aquesta és una Xina responsable, tots els pacients infectats poden gaudir del tractament gratuït, sense preocupacions. A més, tot el país ha reclutat més de 6000 personal mèdic a la ciutat de Wuhan per rebre assistència mèdica, tot avança constantment, l'epidèmia desapareixerà aviat! Així que no us preocupeu perquè la Xina es col·loqui en una emergència sanitària mundial (PHEIC), com a país responsable, no ha de permetre que el brot s'estengui a llocs que no tenen capacitat per controlar-lo, i un avís temporal també és un enfocament responsable a la gent global.

La nostra cooperació continuarà, i si us preocupen els riscos associats al transport de mercaderies, us asseguro que els nostres productes estaran totalment desinfectats a les fàbriques i magatzems, i que les mercaderies trigaran molt de temps en trànsit i que el virus no sobreviurà, que podeu seguir la resposta oficial de l'Organització Mundial de la Salut.

La Xina és un gran país amb una història de més de 5000 anys, en aquesta llarga història, aquest brot, ens hem reunit moltes vegades, el brot és només curt, la cooperació és a llarg termini, continuarem millorant la qualitat del nostre productes perquè els nostres productes a l'escenari mundial!


Hora de publicació: Feb-2020-02-12 00:00:00