Tots els pobles

Xangai Hom

La 46a Exposició Internacional del Moble de la Xina (Xangai), que va començar el 7 de setembre de 2020, amb el tema "Pont de l'arc de Sant Martí a casa, connectant el món", s'ha conclòs amb èxit, amb l'objectiu de construir un nou pont de comunicació per a la indústria mundial del moble afectada. per l'epidèmia. En l'entorn actual, China Home Expo (Xangai) donarà el màxim joc al seu paper de plataforma, per oferir a la indústria un tema domèstic de tota la cadena de la indústria, vinculat a la tendència global de l'espectacle visual original del disseny de la llar, mostrar el poder de disseny. Prop de 1,000 expositors mostraran productes i serveis en 250,000 metres quadrats d'espai expositiu i representaran tota la cadena de subministrament de mobles: mobles per a la llar, exteriors i d'oci, decoració de la llar i tèxtil per a la llar, mobles d'oficina, hoteleria i comercial, mobles, maquinària i materials industrials.

A causa de l'ocurrència freqüent d'esdeveniments de cigne negre a tot el món el 2020, tota la indústria nacional del moble s'enfronta a reptes sense precedents, i la indústria del moble necessita ara més solucions de disseny i creatives que mai. Per tant, amb el disseny contemporani (Pavelló 4.1) com a centre, l'Oficina de Disseny s'ha convertit en un disseny modern (Pavelló 3) i un disseny de moda (Pavelló 5.1) per anunciar al món la direcció del disseny de la llar original xinès i liderar el futur de la llar. disseny.

Aquesta exposició reuneix prop d'un miler de marques conegudes a nivell nacional i internacional, des de les quals no és difícil entreveure les següents noves tendències del sector del moble. Entre ells, els ornaments exquisits i altres exposicions especials també aporten una visió de tendència d'avantguarda per als professionals i consumidors de la indústria del mobiliari per a la llar. Preciós entorn domèstic, no pot deixar un article elegant i una casa de moda per girar. Des d'aquesta fira d'exposició de pintura, flors, il·luminació, escultura, cristalleria, ceràmica, rellotges, artesania, productes de llit, art tèxtil per a la llar i catifes i altres adorns temàtics de la indústria tèxtil per a la llar, per crear un lloc de compra tèxtil de decoració únic, un -Necessitats d'adquisició tèxtil de decoració d'embalatge clau.

S'estan preparant noves oportunitats i la recuperació de la llar és irreversible. Xina Home Fair (Xangai) s'ha adherit al mercat nacional d'alta qualitat com a líder, per ajudar les empreses a expandir el mercat de comerç exterior, animar les empreses de comerç exterior a explorar el mercat nacional, promoure el cicle d'integració nacional i internacional. La Xina Home Expo (Xangai) no només ajudarà les empreses domèstiques a desfer-se de l'impacte de l'epidèmia, sinó que també ajudarà la Xina a accelerar la construcció d'un nou patró de desenvolupament mútuament reforçat a casa i a l'estranger.Hora de publicació: Set-2020-09-21 00:00:00