Tots els pobles

La força de combat serà la nostra força motriu efectiva

La força de combat serà la nostra força motriu efectiva
A partir del gener de 2020, s'ha produït a Wuhan, Xina, una malaltia infecciosa anomenada "Pneumònia de brot d'infecció per coronavirus nou". L'epidèmia va tocar el cor de la gent de tot el món, davant de l'epidèmia, els xinesos amunt i avall del país, estan lluitant activament contra l'epidèmia, i nosaltres som d'ells.
La nostra empresa ubicada a Changsha, per controlar la propagació de l'epidèmia, en resposta a la crida del govern nacional, Wuhan ha pres les rares mesures de prevenció i control del món, una súper ciutat de més de 10 milions de persones està tancada! La nostra ciutat, en correspondència activa, va prendre mesures contundents per aturar la propagació del virus. S'amplien les vacances de la Festa de la Primavera; s'aconsella a tothom no sortir, quedar-se a casa; l'escola es retarda; totes les parts estan aturades... Totes les mesures van demostrar ser oportunes i efectives.
Com a empresa responsable, des del primer dia del brot, la nostra empresa està prenent la resposta activa a la seguretat de tots els empleats i la salut física en primer lloc. Els líders de l'empresa donen molta importància a cada empleat inscrit en el cas, preocupat pel seu estat físic, la situació de reserva de material viu dels que estan en quarantena domiciliària, i hem organitzat un equip de voluntaris per desinfectar diàriament la nostra fàbrica, per posar un cartell d'advertència. a l'àrea d'oficines lloc destacat també. També la nostra empresa està equipada amb un termòmetre especial i desinfectant, desinfectant de mans, etc. Actualment, la nostra empresa té més de 50 empleats, ningú s'infecta, tot el treball de prevenció d'epidèmies continuarà.
El govern xinès ha pres les mesures preventives i de control més completes i estrictes, i creiem que la Xina té plena capacitat i confiança per guanyar la batalla contra aquesta epidèmia.
La nostra cooperació també continuarà, tots els nostres companys seran una producció eficient després de la represa del treball, per garantir que no s'ampliï cap comanda, per garantir que cada producte pot ser d'alta qualitat i un preu excel·lent. Aquest brot, però també permet als nostres empleats una unitat sense precedents, ens agrada que la família s'estimi, confiï i s'ajudi, creiem que aquesta unitat de la força de lluita serà el desenvolupament futur de la nostra força motriu eficaç.
Esperem més intercanvis i cooperació amb vosaltres!


Hora de publicació: Feb-2020-02-12 00:00:00