Tots els pobles

Ho podem fer!

Ho podem fer!
Com ja sabeu, encara estem a les vacances de l'Any Nou Xinès i aquesta vegada sembla que, malauradament, serà una mica més llarg. Probablement ja heu sentit de les notícies sobre l'últim desenvolupament del coronavirus de Wuhan. Tot el país està lluitant contra aquesta batalla i, com a empresa individual, també prenem totes les mesures necessàries per reduir al mínim el nostre impacte.

Esperem un cert nivell de retard en l'enviament, ja que el govern prorroga oficialment aquesta festa nacional per reduir l'oportunitat d'infecció pública.

Per tant, els nostres treballadors no van poder tornar a la línia de producció tal com estava previst. El fet aquí és que no som capaços d'estimar quant de temps triguem a tornar al negoci. I a causa del Festival de Primavera, actualment, el nostre govern ha ampliat les vacances del Festival de Primavera fins al 9 de febrer, hora de Pequín.

Però amb la represa gradual de les empreses logístiques, la logística es recuperarà gradualment després de les vacances del Festival de Primavera a la majoria de zones, algunes zones com la província de Hubei, la recuperació logística és relativament lenta.

Fem extra en esterilització. 2:54 p. m. ET, 27 de gener de 2020, la doctora Nancy Messonnier, directora del Centre Nacional d'Immunització i Malalties Respiratòries del Centre per al Control i la Prevenció de Malalties dels EUA, va dir que no hi havia proves que el nou coronavirus es pogués transmetre a través de béns importats, CNN reportat.

Messonier va reiterar que el risc immediat per al públic nord-americà és baix en aquest moment.

CNN va dir que els comentaris de Messonier van alleujar la preocupació que el virus es pogués transmetre a través de paquets enviats des de la Xina. Els coronavirus com el SARS i el MERS acostumen a tenir una supervivència pobra i hi ha un "risc molt baix, si és possible", que un producte enviat a temperatura ambient durant dies o setmanes no pugui propagar aquest virus.

Tot i que se sap que els virus probablement no podrien sobreviure en el procés de fabricació i transport, entenem la preocupació pública des d'una perspectiva de percepció.

BEIJING, 31 de gener (Xinhua) — L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va anunciar que el nou brot de coronavirus s'ha convertit en una emergència de salut pública d'interès internacional (PHEIC).

PHEIC no vol dir pànic. És un moment que demana una millor preparació internacional i una major confiança. Es basa en aquesta confiança que l'OMS no recomana reaccions excessives com ara restriccions comercials i de viatge. Mentre la comunitat internacional estigui unida, amb prevenció i cures científiques, i polítiques precises, l'epidèmia és prevenible, controlable i curable.

"El rendiment de la Xina va rebre elogis d'arreu del món, que, com va dir l'actual director general de l'OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha establert un nou estàndard per als països de tot el món en la prevenció i el control d'epidèmies", va dir l'antic cap de l'OMS.

Davant d'un repte extraordinari que planteja el brot, necessitem una confiança extraordinària. Tot i que és un període difícil per al nostre poble xinès, creiem que podem superar aquesta batalla. Perquè creiem que ho podem aconseguir!


Hora de publicació: Feb-2020-02-12 00:00:00